Enter the content which will be displayed in sticky bar

 welkom op de pagina van  B&O, afvallenzo

                                                            Blij met je lijf

imagesMF6KNX0Yrug en zee

                                                                            

Weer blij met je lijf ?

deskundige  begeleiding 

praktijk B&O voor cavitatie, natuurgeneeskunde,  coaching&counseling

Wat is er mogelijk:

zonder sportschool of dieet

cavitatie en rf

cavitatie en RF behandelingen, zo makkelijk kan het zijn

Door cavitatie vetverwijdering: centimeters afslanken door behandelingen met cavitatie. Wat is cavitatie?  Er wordt gewerkt met het 5-in1-cavitatie apparaat. Door geluidsgolven gaan de vetcellen sneller bewegen en botsen tegen elkaar op waardoor ze openbarsten. Het vet dat vrijkomt kan worden afgevoerd via de natuurlijke weg. Dit is geheel pijnloos en het mooie is dat het vet op de door jouw gekozen plek weggaat. Het enige dat je hoort is een hoog geluid maar daar wen je snel aan. Snel resultaat en ontspannend bovendien. Een heerlijk moment voor jezelf. Is het duur? Al voor € 39,- heb je een behandeling. Iets voor jou? maak vrijblijvend een afspraak.

          Intake  

Nieuw: Acugraph metingen

Er wordt eerst een intake gedaan om te bepalen of de methode bij je past. Ook wordt er een meting gedaan met de Acugraph. Acugraph is een apparaat waarmee via huiddruk meridianen gemeten worden. Een uitgebreid verslag van de gegevens , van je energetische conditie krijg je via mail toegestuurd. Bij service 1 wordt meer uitleg gegeven hierover.

 

 

       

Meer over cavitatie:

vet verwijderen op de hardnekkige plaatsen !! centimeters weg daar waar jij het wil ! en omdat je snel resultaat ziet

Onder deskundige begeleiding wordt vet verwijderd op plekken waar het met sporten of afvallen niet lukt.

Ken je dat; dat je afvalt op plekken waar je niet af wilt vallen.  Je borsten verkleinen, je armen of je gezicht versmallen maar niet juist die love handles, dat buikje of bovenbenen. Nu bepaal jij zelf de plek waar je vet kwijt wilt en bepaal je zelf  het gewenste resultaat.                                            

Hoe gaat zo’n cavitatie behandeling  in zijn werk?

Na een intake gesprek, wordt er in overleg vastgesteld of de behandeling iets is voor jou , zo ja dan kan er direct gestart worden met de cavitatie behandeling 

 • De te behandelen zone wordt ingesmeerd met een geleidingsgel.
 • Vervolgens wordt het metalen cavitatieapparaat, dat geluidsgolven uitzendt, over de zone verplaatst waardoor vetcellen sneller gaan bewegen. De geluidsgolven dringen door tot ong. 1,5 cm onder de huid, en zijn daardoor niet schadelijk voor organen. Door het sneller bewegen barsten de vetcellen open en het vrijgekomen vet kan via natuurlijke weg worden afgevoerd en uit uw lichaam verwijderd worden.
 • Een vacuüm en  RF behandeling na de cavitatie bevorderen dit. Het vet verdwijnt en u krijgt een mooie strakke huid.
 •   De behandeling is geheel pijnloos en u raakt uw hardnekkige vetophopingen geleidelijk kwijt na een aantal behandelingen.
 • Hoeveel behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid vet dat verwijderd dient te worden.
 • Is er een bepaalde leeftijd voor? vanaf 18 jaar kan er behandeld worden en de oudste die ik tot nu toe behandeld heb is 75 jaar.
 • Kost het veel moeite? nee, terwijl je op de behandeltafel ligt onderga je de behandeling op een prettige, ontspannen manier
 • Is het duur? het resultaat van cavitatie wordt ook wel met liposuctie vergeleken. Liposuctie kost duizenden euro’s en is een operatieve ingreep. Je bent dan wel in één keer van je vet af maar het kan op een leuke manier.  Cavitatie zorgt ook voor vetverwijdering  maar dan zonder dure operatieve ingreep of dure bevriezingsmethoden.
 • Cavitatie is zeer geschikt voor hardnekkige, plaatselijke vetophoping.
 • Cavitatie is ook  ideaal  na de bevalling wanneer het niet  lukt om je buik strak te krijgen.
 • Cavitatie werkt direct, dus je hoeft geen dieet te volgen of maandenlang naar de sportschool te gaan. Uiteraard is bewegen goed voor je gezondheid en een must.
 • Cavitatie geeft je een mooier figuur en je voelt je beter !

   

prijzen: maar € 39,- per behandeling

Ook geschikt voor mannen. Zones : billen, benen, buik, heupen, mannenborsten Rf -radiofrequentie behandelingen zorgen voor betere afvoer en een strakkere huid na de cavitatiebehandeling. Na de cavitatie wordt u nog behandeld met het RF apparaat RF behandeling: voor huidversteviging. Totale duur ong. 1 uur

photonen en RF behandeling voor huidverbetering

Pijnloze facelift zonder chirurgische ingreep. RF behandeling zorgt voor een goede doorbloeding en drainage van de huid en is ook een doelgerichte aanpak van cellulitis en striea. RF behandeling met infra rood en is geschikt voor ieder huidtype. facelift zonder chirurgische ingreep verbetering huidcomplexie daarnaast gebruik ik photonentherapie/lichttherapie

  al na 2 behandelingen

Photonen/ lichttherapie behandeling voor huidproblemen o.a.: rosacea, acné, littekens

 

bel, sms, mail of app 0630704999                 

 

voor een afspraak of meer info:

B&O

Veerseweg 86

4332 BJ Middelburg

BO@afvallenzo.nl

 

 

 

 

 

Footer Widget

Footer Widget