Enter the content which will be displayed in sticky bar

mentale en fysieke advisering en begeleiding bij:

STRESS: de oorzaak van veel lichamelijke en geestelijke klachten.

Stresscounseling is een goede, steeds vaker toegepaste,  therapie om stress het hoofd te bieden. Ook preventief  kan  stresscounseling ingezet worden ; wanneer u een hectisch bestaan heeft,  tegen een burn out aan zit, wanneer u constant een onbestemd gevoel heeft , lusteloos en “er niets meer uit uw handen lijkt te komen”. Je wordt begeleidt zodat onbewuste zaken bewust worden en je duidelijk inzicht krijgt waar de stress vandaan komt. Als je dat weet, kun je er ook wat aan doen. Hoe? dat is een leerproces waar ik je bij begeleid.

 

korte oplossingerichte therapie voor snel inzicht te krijgen wat stress veroorzaakt en stress reduce . Zo krijg je snel inzicht en kun je snel werken aan je stress door oplossingen toe te passen en  stressmomenten te voorkomen of aan te pakken.

Chronische klachten

afhankelijk van de klacht. Er wordt een meting gedaan met de Acugraph waarna in overleg een therapie gestart zal worden

 

pijnbestrijding:

behandeling met de stimpluspro worden acupunctuurpunten opgezocht en  aangegeven die dienen te worden behandeld om de pijn tegen te gaan. Ook wordt er lokaal via de stimpluspro , ultrasonic device en/of lokale drukpuntmassage.  ultrasound geluidsgolven doorgegeven om de pijnplek te behandelen.

 

  zodat je weer energie krijgt

Door kunt gaan met plezier

EFT een doetreffende manier waarbij gebruik wordt gemaakt van acupunctuurpunten en affirmaties. Via een bepaald protocol worden de punten beklopt en een affirmatie opgezegd. Nadat de klacht bepaald is en de affirmatie duidelijk gesteld wordt kunt u er zelf mee aan de slag door het dagelijks te herhalen.

 

N.E.I.

neuro emotionele integratie

klachten kunnen veroorzaakt worden door emoties die ons onbewust kunnen belemmeren. Door een bepaalde geur, muziek, situatie kunnen we onbewust herinnerd worden aan een nare ervaring waarbij verdriet, boosheid, angst een rol spelen. Deze emoties kunnen we niet goed uiten en het lichaam verkrampt als het ware. Het lichaam gaat een manier zoeken om als het ware deze onvrede aan te geven en kan zich uiten in diverse lichamelijke klachten. Via een spiertest en vragenprotocol  gaan we op zoek naar de onderliggende ervaring met bijbehorende emoties en verduidelijken deze, deze worden bewust gemaakt.  Zo kunnen ze door de hersenen geïntegreerd worden , in balans gebracht worden door gebruik te maken van bepaalde technieken.

 natuurlijke middelen:

Vanuit de natuurgeneeskunde kunnen middelen ingezet worden zoals o.a. orthomoleculaire middelen:vitamines,mineralen/vetzuren etc, homeopathie,
imagesE8E7H0RO

Bespaar geld:

Laat  uittesten of je al die voedingssuplementen wel nodig hebt. Vaak genoeg komen er klanten met tassen vol voedingssuplementen. Zijn die  allemaal wel nodig?

Wat is Auriculotherapie?

Auriculotherapie (auricula=oor , therapeia=behandeling) is een behandelingsmethode waarbij, door prikkeling van bepaalde delen van de oorschelp met behulp van de stimplus pro, reflexen worden opgewekt die ziekten, aandoeningen en pijnen gunstig kunnen beïnvloeden (Van Dijk: Geneeswijzen in Nederland). Ooracupunctuur treft men al bij de Chinezen, Perzen en Egyptenaren aan, maar wordt nu nog steeds ingezet.
Omdat de nervus vagus de concha van het oor innerveert en andere delen de helix en tragus innerveren kun je er van uit gaan dat het zenuwstelsel en oor met elkaar in verbinding staan en is er een een projectie van gehele lichaam in het oor te zien.

Via een 3D weergave op het computerscherm kunt u meekijken welke punten er behandeld worden met de stimpluspro

,

  MIR – Graag test Ik uw persoonlijk protocol voor u uit waarmee u gericht aan de slag kunt. Wanneer u kijkt op www. Mirmethode.nl ziet u ook een lijst van diverse aandoeningen en de onderliggende oorzaken en kunt u zelf aan de slag!

7mirbol
zie ook :  www.mir-methode.nl

Footer Widget

Footer Widget